Sorter etter:

Combi Førstehjelpskoffert (25 pers) Snøgg

Snøggkofferten Combi. Førstehjelpskoffert inntil 25 pers. Snøggkofferten Combi er en utrykningsenhet rikelig forsynt med alt du trenger på skadestedet. Kofferten har nytt oppgradert innhold og innholdet er pakket i nummererte poser.
SN021040

Flexi Førstehjelpskoffert - Snøgg

Førstehjelpskoffert inntil 5 pers. Sikre arbeidsplassen med påkrevd førstehjelpsutstyr! Flexi førstehjelpskoffert er en innholdsrik og lett transportabel førstehjelpsenhet.
SN021511

Medi Førstehjelpskoffert - Snøgg

Førstehjelpskoffert inntil 10 pers.Snøggkofferten Medi er en førstehjelpskoffert i medium størrelse. Kofferten har nytt oppgradert innhold og innholdet er pakket i nummererte poser med piktogrammer og tekst som viser bruksområde.
SN021058

Multi Førstehjelpskoffert - Snøgg

Snøggkofferten Multi. Førstehjelpskoffert inntil 50 pers. Multi førstehjelpskoffert har et variert og rikt innhold som er beregnet til større ulykker. Innholdet i kofferten er satt sammen iht arbeidstilsyntes anbefalinger. Inkluderer øyeskylle
SN021002

Multi Førstehjelpskoffert Offshore - Snøgg

Multi førstehjelpskoffert Offshore er en praktisk førstehjelpskoffert satt sammen for å å være tilpasset offshoresektoren.
SN021005

Veske Active First Aid Auto - Snøgg

Active First Aid førstehjelpsveske tilpasset bruk i bilen, eller på tur.
SN022525

Veske Backpacker - Snøgg

Backpacker First Aid. Førstehjelpsvesken for små og store eventyrere som skal på tur i skogen, på fjellet eller til en spennende by!
SN022590

Veske Waterproof First Aid - Snøgg

Waterproof First Aid. Vanntett førstehjelpspose. En førstehjelpose med forbindingsmateriell for å kunne behandle sår og kuttskader. En fin førstehjelpspose å ha med seg i kajakken.
SN022537