Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Garmin Descent™ Mk1 serien - Klokkemodell, dykke computer

Produktnummer: 010-01760-1X

inkl. mva.

Garmin Descent™ Mk1 - Klokkemodell dykke computer

For deg som dykker med eller uten tank, i saltvann eller ferskvann, med nitrox eller trimix, eller holder pusten.

Allsidig GPS-dykkecomputer til dine neste dykkeeventyr

  • Funksjonsrik og avansert dykkecomputer med overflate-GPS og et elegant klokkedesign, en klar 1,2-tommers fargeskjerm og TOPO-kart
  • Innebygde sensorer som 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler. GPS og GLONASS lar deg markere posisjonene på overflaten der du starter og avslutter dykket(1)
  • Velg modi for dykk med én gass eller flere gasser (inkludert nitrox og trimix), måler, apnea (fridykk) og CCR («Closed Circuit Rebreather»). Planlegg dykkene dine direkte på enheten
  • Dykkerlogg der du kan lagre og lese data fra opptil 200 dykk. Du kan også dele dykk på nett via Garmin Connect™ og den tilhørende mobilappen
  • Leveres med Elevate™-pulsmåling på håndleddet(2) med multisport-aktivitetsprofiler, ytelsesmålinger og smartvarsler(3)
  • Batterilevetid: opptil 19 dager i klokkemodus, 10 dager i smartklokkemodus, 40 timer i dykkemodus og 20 timer i GPS-modus(4)

Uansett om du dykker med eller uten tank, i saltvann eller ferskvann, med nitrox eller trimix, eller om du holder pusten, er Descent Mk1 den intuitive og komplette dykkecomputeren. Dette er den første dykkecomputeren i klokkestørrelse med overflate-GPS, fargekart på skjermen og posisjonsreferanse – dermed kan du enkelt merke hvor du dykker ned i og kommer opp av vannet1.

Mens du er under vann, sørger den anerkjente Bühlmann ZHL-16c-algoritmen for at du holder deg innenfor dykkegrensene dine. Valgbare lyd- og vibrasjonsvarsler holder deg informert og trygg gjennom hele dykket. Når du ikke dykker, fungerer Descent Mk1 også som en treningsenhet, med de beste funksjonene fra fēnix® 5X, den ultimate multisport-GPS-klokken, inkludert smartvarsler3 som hjelper deg med å holde kontakten med andre mens du er på farten. I tillegg har Descent Mk1 en slank, komfortabel og elegant utforming som passer godt inn i hverdagen din.

Pust lettere, dykk bedre
Descent Mk1 gir deg enkel tilgang til en rekke dykkefunksjoner, som planlegging av dykk (både rekreasjonsdykk, tekniske dykk og fridykk) direkte på enheten, samt alle de viktige sanntidsdataene du trenger for å dykke trygt. Dykkecomputerfunksjonene aktiveres automatisk når du treffer vannet. Den skarpe 1,2-tommers fargeskjermen viser deg informasjon om blant annet gjeldende dybde, dykketid, vanntemperatur, hastighet for stigning/nedstigning, ikke-dekompresjonstid, informasjon om dekompresjonsstopp og batterilevetid.

Du kan angi lyd- og vibrasjonsalarmer for å få påminnelser på kritiske punkter i dykket. Opptil seks forskjellige gassblandinger støttes, inkludert nitrox og trimix (opptil 100 % oksygen). Den har også CCR-støtte. Med konfigurerbare sikkerhetsinnstillinger kan du justere de personlige sikkerhetsgrensene dine.

Flere navigasjonssensorer
Descent Mk1 har svært nøyaktig GPS- og GLONASS-satellittsporing for kartbasert navigering på overflaten, i tillegg til en komplett serie med ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass). Den tydelige kompasskjermen er også tilgjengelig for bruk under vann. Den innebygde høydemåleren gir høydedata, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset og vippekompensasjon. Du kan dobbelttrykke på skjermen for å få rask tilgang til kompasset, men det er selvfølgelig også mulig å bruke funksjonstastene.

Pulsmåling på håndleddet
Descent Mk1-dykkecomputeren bruker Garmin Elevate-teknologi2 for optisk pulsmåling på håndleddet. Dette fungerer bare når klokken er i kontakt med huden din, ikke over en våt- eller tørrdrakt. Dykkecomputeren registrerer anstrengelsesnivåene dine og laster automatisk opp pulsdata til Garmin Connect-kontoen din, slik at du kan gå gjennom og analysere dykkene dine på nett etterpå.

Avanserte multisportklokke-funksjoner
I tillegg til det komplette utvalget av dykkecomputer-funksjoner, har Descent Mk1 også de samme funksjonene for trening, friluftsliv og navigasjon som på de populære og avanserte fēnix multisport-klokkene våre. Du får tilgang til en rekke fysiologiske nøkkeltall, løpsdynamikk, treningsmåling og mye annet, slik at du kan holde oversikt over treningsstatistikken din, måle fremgangen din og unngå skader. Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Du får også ulike funksjoner for tidtaking, rundetelling og sporing på kart. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du også laste ned avanserte treningsøkter og -planer til enheten fra Garmin Connect.

Parkoble enheten med en global inReach®-satellittkommunikasjonsenhet
Få med deg trygghet på håndleddet. Parkoble Descent Mk1-dykkecomputeren og Global toveis inReach Mini®-satellittkommunikasjonsenhet (krever et satellittabonnement) . Motta varsler og værmeldinger på håndleddet, og send til og med et SOS-varsel via klokken fra overflaten. Når du bruker inReach Mini med dykkeretuiet, som er vanntett ned til 10 ATM (eller 100 meter), kan du få den samme tryggheten under vann og bruke den når du kommer opp til overflaten1.

Smarttilkobling
Når Descent Mk1 er parkoblet med din kompatible smarttelefon3, kan du enkelt motta tekstmeldinger, e-poster og smartvarsler direkte på klokken. Du får også tilgang til automatiske opplastinger til Garmin Connect, lydvarsler, musikkontroller med mer. Mens du er på overflaten, kan familie og venner følge posisjonen din og eventyrene dine i sanntid på Internett ved hjelp av LiveTrack-funksjonen. Du kan også bruke GroupTrack til å følge med på venner via kartskjermbildet.

Førsteklasses materialer, elegant stil
Descent Mk1-dykkecomputeren er laget av førsteklasses materialer og er tilgjengelig i to utgaver – med ramme i rustfritt stål og klokkerem i behandlet silikon, eller med ramme i titan og rem i DLC-belagt titan. Begge modellene har avansert GPS- og GLONASS-navigering, via en EXO™-antenne i rammen, noe som gir bedre satellittmottak i krevende omgivelser (sammenlignet med kun GPS). Den lyssterke Garmin Chroma Display™ fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet under alle lysforhold, både over og under vann. Begge modellene er ekstra motstandsdyktige mot riper takket være et svært sterkt, kuppelformet safirglass.

Oppladbar med utskiftbare remmer
Når batteriet er fulladet, kan du regne med opptil 40 timers batteritid i dykkemodus, opptil 21 dager i klokkemodus, opptil 12 dager i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus (alt avhengig av innstillingene). Med QuickFit™-remmene kan du enkelt tilpasse klokken din til hverdagen din eller spesielle anledninger, og du trenger ingen verktøy for å bytte rem. Lengre QuickFit-remmer er inkludert, slik at klokken skal passe over tykke våt- og tørrdrakter når du dykker.

Du kan tilpasse klokkeskjermen med gratis urskiver, apper og datafelter fra Connect IQ™-butikken. For din sikkerhet er ikke Connect IQ-funksjonene tilgjengelige mens du dykker. Slik kan vi sikre at alle dykkefunksjoner fungerer slik de er tiltenkt. Begge Descent Mk1-modellene har Wi-Fi®, slik at du kan koble til trådløse nettverk og automatisk laste opp og dele aktiviteter på Garmin Connect.

(1)GPS-sporing og satellittkommunikasjon fungerer ikke under vann
(2)Se Garmin.com/ataccuracy
(3)Når parkoblet med en kompatibel telefon
(4)Avhengig av innstillingene
Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance

LES DETTE: Bruk av satellittkommunikasjonsenheter kan være begrenset eller forbudt i enkelte land. Brukeren har selv ansvar for å kjenne til og etterfølge all gjeldende lovgivning i land der enheten skal brukes.