Til toppen

Interspiro Divator MK2 incl. 2nd.st, wo/hose. FFM MKII ( fra kr )

Produktnummer: 96319-x
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Interspiro Divator MKII - alais "AGA maske"

Interspiro Divator MKII helmaske

En populær og utbrett maske brukt av arbeidsdykkere over hele landet

Det finnes få andre pusteventiler som er blitt testet så grundig som pusteventilen av merket Divator. Den fungerer i de meste extreme situasjoner. Hverken gjørme, olje eller hurtige kaldstrømmer påvirker ventilens prestasjoner på en alvorlig måte. Pusteventilen er balansert og holder svært lav pustemotstand på alle dypdykk, også om variasjoner oppstår i det sekundære trykket. Kombinasjonen av luftttilførsel med høy kapasitet og lav pustemotstand øker dykkerens ytelsesevne og utholdenhet.

I innåndsingskanalen finnes en bakventil som hindrer vannet å trenge inn i ventilmekanismen, der det kan fryse og gjøre slik av ventilen åpner i åpen tilstand.  Lavvolumsvisiret reduserer den positive balansen som oppstår pga luft inne i masken og innermaskens utforming minimerer "det skadelige rommet" og faren for å repuste CO2. Det er enkelt å tømme masken for vann gjennom tømmeknappen på pusteventilen.

Masken har holder for ortopediske briller og er klargjort for undervannskommunikasjon. Kommunikasjonen forenkles da utformingen av lufttilførselen minsker turbulenslyden betydelig. Hodebåndstellet av gummi har fem reimer som dras til og låses med spenner i rustfritt stål. Maskens brede og myke tilslutningskant trykkes lett mot ansiktet , følger kontrurene perfekt og gir maksimal tetting.

Divator pusteventil finnes med sikkerhetstrykk eller normaltrykk. Sikkerthetstrykk aktiveres automatisk når brukerene tar sitt første åndedrag i masken. Sikkerhetstrykk minimerer risikoen for vannlekkasje i masken (eller luft i overflaten) og er veldig viktig ved dykking i forurenset vann. Sikkerhetstrykket i masken opprettholdes uansett dykkerns luftforbrukshastighet. Ansiktsmasken finnes i silikon og naturgummi , i fargene svart , gul og grå . Divator friskluftsluke kan legges til som et versjonalternativ.

Interspiro maskevekter 2 x 350 gram, Divator

Lodd for Divator MKII, selges som sett med to stk.
336190854

Rail holder - Interspiro

Bracket/Brakett System for montering av kamera, lys og annet tilbehør til Divator MKII maske fra Interspiro.
30582-51

Universal mount - Interspiro

Universal Interspiro holder/Slade/Rail for feste av utstyr på skinner.
30584-51