Til toppen

Pagurus krabbeknekker, rustfritt stål

Produktnummer: 7090031950071
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Pagurus krabbebestikk, krabbeknekker i eske

Flere gjester, utvid bestikket med en ekstra krabbeknekker.

Krabbe er så mye mer enn bare mat. Krabbe er en kulinarisk opplevelse enten du spiser den anrettet som festmåltid eller som nattmat på “fjøla”. Med Pagurus krabbe-bestikk får krabbemåltidet en ny dimensjon over seg. Selv om gründerne i bak Pagurus krabbe-bestikket selv elsker å sitte i fjæresteinene å knekke krabbe på sitt eget “Karmøy-vis”, har de alltid følt at det mangler noe å sette på bordet annet en hammer, skje og nøtteknekker.

Pagurus-krabbe bestikk er utviklet som et helt unikt og svært funksjonelt krabbe-bestikk, ulikt alt annet som finnes på markedet.

Erfaringen, kompetansen og lidenskapen er det ingenting å si på. I over to tiår har oppfinneren og opphavsmannen av Pagurus krabbe-bestikk utviklet rasjonelle og effektive maskiner og utstyr som har vært avgjørende for krabbeindustrien. Nå er det private forbrukere og restaurant-markedet sin tur.

***

Knekkeren er designet med bestemte flater og som gir nøyaktig den bevegelse man trenger for å slå sprekker på kloen, samtidig som kjøttet i kloen ikke blir ødelagt.

Den er barnesikker og skallet fjernes, selv med minimal bruk av kraft.

Også genial til å knekke nøtter med.

***

 

 

Litt om historien bak krabbe bestikket.