Til toppen

PRO FLEX (DUAL) Sort flexibel snorkel MARES

Produktnummer: 05-2040
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Mares Pro Flex Snorkel (som DUAL). En nyutviklet snorkel med egenskaper som gjør den utrolig lettpustet og naturlig behaglig å puste i.

En nyutviklet snorkel med egenskaper som gjør den utrolig lettpustet og naturlig behaglig å puste i. Som et resultat av lang tids forskning, har dette innovative produktet blitt optimalisert på diameter og lengde for å unngå enhver form for turbulens på grunn av en plutselig tømming. Bruk av bi-materialer med ulike strukturer eliminerer ubehag og strømninger  i og rundt nakken. Det sikrer foruten fleksibilitet under bruk, uten å skape forstyrrelser og brudd på luftstrømmen. Den ergonomiske utformingen er svært hydrodynamiske og reduserer vibrasjoner og lyd ved bevegelser under vann. Takket være tett samarbeid med det annerkjente Italiensk orthodontist laboratorie, har Mares utviklet den mest passende snorkel for utvidet bruk til apparatdykking, undervannsjakt og fridykking.

 

Perfect for snorkeling in comfort and with ease. Made from 2 materials, it is flexible without airflow interruptions. With an ergonomic design which is great for extended use.

DESCRIPTION

  • Bi-material soft construction
  • Curved, ergonomic structure
  • No airflow interruptions to reduce noise and vibrations
  • Sliding keeper
  • Silicone mouthpiece for extended use