Til toppen

ULTIMA twist tørrhanske system, Waterproof

Produktnummer: 742-900-00
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Ultima Twist Tørrhanske System

En av de beste ringsett for tørrhansker på markedet

Vi har hatt Ultima tørrhanskesystem på markedet en stund nå, og hvis det ikke er det bestselgende systemet der ute, er det absolutt et av de beste. Med sin idiotsikre konstruksjon og utprøvde funksjonalitet har den vært førstevalget for mange tørrdraktdykkere.

Den nye Ultima Twist-versjonen gjør den enda enklere å ta av og på, selv under svært kalde forhold, uten behov for Push-Pull-system, bare en enkel vri...

Den vanntette Ultima Twist passer direkte i alle* Vanntette tørrdrakter med integrerte silikonforseglinger, ISS. Og den kan også monteres på alle tørrdrakter med faste latexpakninger. Hanskene er enkle å montere før dykking. Du kan se, høre og føle når ringen kobles ordentlig til eller når du kobler den fra. Dette systemet er så nært "idiotsikkert" som det kan bli! De solide ringene på dressen og hanskene kan enkelt monteres på forhånd. Ultima Twist-systemet kan festes til alle latekstetninger i tørrdrakt for å oppnå et komplett tørrhanskesystem.

Et sett inkluderer:

  • To draktringer
  • To hanskeringer
  • O-ringer
  • To beskyttende silikonbånd
  • Smøremiddel og verktøy

NB! Hansker og silikon/latexmansjetter er ikke inkludert. 

For montering av ringsett direkte på drakten limes Si tech PU draktring QCS inn i drakten med PU-lim eller lignende.

* Ultima Twist Dry Glove System passer ikke direkte inn i størrelse 3XL, 3XL/t+ på grunn av større håndleddsringer. For disse størrelsene anbefaler vi Quick Glove-systemet fra SI TECH, produktnummer 60230. 

ULTIMA SOFT - DRY GLOVE SYSTEM

The Ultima Soft Dry Glove System is specially designed to fit the soft Flex Ring “Släggö” mounted on some of the Waterproof drysuits. The system fits directly into the suit and no other parts are needed. One set contains two suit rings, two glove rings, O-rings, two silicone covers, lubricant and tool.

Gloves are not included.