Til toppen

Vott 3-Finger (L) 6,5mm m/Kevlar (lang mansjett, velcro) ZeaForze

Produktnummer: 011-0518
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Perfekt for bruk i vinterhalvåret, samling av fingre sørger for at du holder varmen bedre. Holdbare gode votter, populære for arbeidsdykking. Traktformet åpning gjør de lette og få av og på. Navnet ZeaForze & Scandinavian Model utgår, modellen produseres videre med ny logo! Tilgjenglig med og uten kevlar.

ZeaForze tre-finger 6,5mm (L) vott m/Kevlar & Velcro

Unisex

Kaldtvanns tre-finger vott, forsterket med kevlar opp mot håndflaten. Traktformet åpning, elastisk velcro stropp og borrelås feste for å få votten enklere av og på. Foretrukket av arbeidsdykker, holder varmen godt ved lange bunntider.

Tre-finger votter er spesielt varme, og anbefales om vinteren på grunn av samling av lillefinger, ringfinger og langfinger som en "finger". Disse tre fingrene vil normalt ikke bli brukt hver for seg uansett. Tommel og pekefinger er frie, og gjør at selv "fin-arbeid" kan utføres uten spessielle hindringer.

Egenskaper og fordeler:

  • 6,5mm neoprene med slitesterk Kevlar opp mot håndflaten og på fingre
  • Lang mansjett med elastikk håndleddstropp og borrelås feste
  • 3 finger design
  • Slitesterkt materiale
  • Størrelse: S & L - Partisalg
  • Farge: Sort

Finn riktig størrelse:

To mål trengs for å finne finne riktig størrelse på hansker og votter:

  • Håndens lengde
  • Håndens omkrets

Håndens lengde måles mellom håndledd og tuppen av langfinger. Håndens omkrets måles med målband, tas mellom tommel og pekefinger, og rundt håndflaten.

Størrelser påhansker og votter:

  S L
Tommer 7 9
Omkrets m.m.  178   229 
Lengde m.m. 171 192
Tilbud

Vott 3-Finger (S) 6,5mm m/Kevlar (lang mansjett, velcro) Scandinavian Model

Perfekt for bruk i vinterhalvåret, samling av fingre sørger for at du holder varmen bedre. Holdbare gode votter, populære for arbeidsdykking. Traktformet påning gjør de lette og få av og på. Navnet ZeaForze & Scandinavian Model utgår, modellen produseres videre med ny logo! 
011-0516