Til toppen

Hansker 5mm 5-finger (XXS-XXL) Flexa Fit Mares

Produktnummer: 06-4023X
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

 

 

Mares Flexa Fit 5mm neopren hansker

Superelastisk 5 mm neopren hansker.

Myke og elastiske hansker med god strekk. Håndflaten er dekket i polyuretan for å oppnå et bedre grep. "Glide Skin" på innsiden av håndledds mansjetten gir en god tetning mot huden og slippe minimalt med vann igjennom. Sømmer er flyttet bort fra fingrene for bedre comfor. Passer også perfekt sammen med drakter med "Sapphfire Skin" og "Metal Skin" som finnes i flere av Mares sine våtdrakter.

NB! "open cell" eller "Glide Skin" neopren gir god tetning og varme isolasjon, men den er skjør, og kan lett skades ved av og påkledning. Rull gjerne ned for å få et godt tak i den delen av neopren som har nylon forsterkning på begge sider, eventuelt dra i den siden som har et forsterket trekk av nylon. Ved innvendig «open cell» anbefales bruk av glidemiddel ved påkledning, eksempelvis «NeoSlix». Skade i «open cell» materialet dekkes ikke av garant.

Made of ultra stretch neoprene, its distinctive feature is the innovative cut. The preformed wrist shape (snug cut) in Glide Skin generates a water tight seal. All stitching has been moved so as not to affect the sensitivity of the fingers.

Mares code 412718

Sizes: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
 

Finn riktig størrelse:

To mål trengs for å finne finne riktig størrelse på hansker og votter:

  • Håndens lengde
  • Håndens omkrets

Håndens lengde måles mellom håndledd og tuppen av langfinger. Håndens omkrets måles med målband, tas mellom tommel og pekefinger, og rundt håndflaten.

 

Størrelser påhansker og votter:

  XXS XS S M L XL XXL
Tommer 5 6 7 8 9 10 11
Omkrets m.m. 127 152 178 203 229 254 273
Lengde m.m.   160 171 182 192 204 215